DJ Maurice Romein

DJ Maurice Romein
DJ Maurice Romein

Biography

DJ Maurice Romein zorgt overal voor feest. Hij kreeg zijn liefde voor muziek met de paplepel ingegoten. Als zoon van een artiest maakte Maurice van der Ree al op hele jonge leeftijd kennis met muziek.

Hij begon in 1998 te werken in Feestboerderij De Breyenburg in Ledeacker, de zaak die zijn ouders een jaartje eerder al hadden overgenomen. Van barman ontwikkelde hij zich daar tot DJ, vooral door goed naar de andere DJ’s te kijken en te luisteren.

Als DJ Maurice Romein timmert Maurice nadrukkelijk aan de weg. Hij is één van de vaste DJ’s bij Feestboerderij De Breyenburg, maar vertoont ook regelmatig zijn kunsten elders in het land. Zo was DJ Maurice Romein 3 jaar één van de vaste huis DJ’s van Café Japies in Gorinchem en van de Apres Ski Club in Enschede. En keerde hij regelmatig terug bij o.a. The Ocean Deurne, Het Teejater Naaldwijk, the Apollo Helden, Flügel on Tour Shows, De Hoeve Groesbeek, Bob’s Saloon Uitgeest, de Buitenwacht Kampen en vele anderen.

Ook in het buitenland is DJ Maurice Romein niet weg te denken, zo heeft hij ruim 7 seizoenen gedraaid in de populaire skigebieden Westendorf en Gerlos,in de Moskito Bar en de Little London. En nog steeds is hij een graag geziende DJ in Oosterijk. In de zomer van 2010 vierde DJ Maurice Romein zijn jubileum, hij was toen 10 seizoenen de resident DJ van Discotheek Veronica in El Arenal, Mallorca en nog steeds. Waar hij heeft samen gewerkt met o.a. Mental Theo, Tony Star, the Party Squad, Billy the klit, Sjaak Stijders Systeem, Afro Jack en vele anderen.

Na de winter van 2012 heeft DJ Maurice Romein ook zijn eigen radio programma bij PeelStar FM, iedere zaterdag van 16:00u. tot 18:00u. The WEEKEND!BREAK met Maurice Romein. Kortom, met DJ Maurice Romein haalt u niet alleen feest en een geslaagde avond in huis, maar ook een DJ met ervaring die in de jaren een echte allround DJ is geworden, van feest tot Top40 en van Nederlands talig tot Club/House, zeker het dak eraf blaast.

Read further

Book DJ Maurice Romein?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking DJ Maurice Romein is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"