DJ Maurice Romein

DJ Maurice Romein
DJ Maurice Romein

Biografie

DJ Maurice Romein zorgt overal voor feest. Hij kreeg zijn liefde voor muziek met de paplepel ingegoten. Als zoon van een artiest maakte Maurice van der Ree al op hele jonge leeftijd kennis met muziek.

Hij begon in 1998 te werken in Feestboerderij De Breyenburg in Ledeacker, de zaak die zijn ouders een jaartje eerder al hadden overgenomen. Van barman ontwikkelde hij zich daar tot DJ, vooral door goed naar de andere DJ’s te kijken en te luisteren.

Als DJ Maurice Romein timmert Maurice nadrukkelijk aan de weg. Hij is één van de vaste DJ’s bij Feestboerderij De Breyenburg, maar vertoont ook regelmatig zijn kunsten elders in het land. Zo was DJ Maurice Romein 3 jaar één van de vaste huis DJ’s van Café Japies in Gorinchem en van de Apres Ski Club in Enschede. En keerde hij regelmatig terug bij o.a. The Ocean Deurne, Het Teejater Naaldwijk, the Apollo Helden, Flügel on Tour Shows, De Hoeve Groesbeek, Bob’s Saloon Uitgeest, de Buitenwacht Kampen en vele anderen.

Ook in het buitenland is DJ Maurice Romein niet weg te denken, zo heeft hij ruim 7 seizoenen gedraaid in de populaire skigebieden Westendorf en Gerlos,in de Moskito Bar en de Little London. En nog steeds is hij een graag geziende DJ in Oosterijk. In de zomer van 2010 vierde DJ Maurice Romein zijn jubileum, hij was toen 10 seizoenen de resident DJ van Discotheek Veronica in El Arenal, Mallorca en nog steeds. Waar hij heeft samen gewerkt met o.a. Mental Theo, Tony Star, the Party Squad, Billy the klit, Sjaak Stijders Systeem, Afro Jack en vele anderen.

Na de winter van 2012 heeft DJ Maurice Romein ook zijn eigen radio programma bij PeelStar FM, iedere zaterdag van 16:00u. tot 18:00u. The WEEKEND!BREAK met Maurice Romein. Kortom, met DJ Maurice Romein haalt u niet alleen feest en een geslaagde avond in huis, maar ook een DJ met ervaring die in de jaren een echte allround DJ is geworden, van feest tot Top40 en van Nederlands talig tot Club/House, zeker het dak eraf blaast.

Verder lezen

DJ Maurice Romein boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
DJ Maurice Romein boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"