DJ Marcello

DJ Marcello
DJ Marcello

Biography

DeeJay Marcello begon zijn muzikale carrière op de leeftijd van 6 jaar. Hij begon al jong met het spelen op de piano en na een aantal jaren onderwijs in zowel klassieke muziek als jazz DJ Marcellobegon hij met het spelen van de drums. Uiteraard bleef hij geïnteresseerd in het spelen van de piano.

De eerste ervaringen in de Entertainment business begon op kleinere evenementen zoals verjaardagen en zakelijke evenementen. Mede door inspiratie van bekende DJ’s begon Marcello een ambitie te ontwikkelen om zo snel mogelijk professioneel en goed te worden in het vak: DJ!

Door onder andere het volgen van verschillende trainingen en opleidingen ontwikkelde Marcello zich steeds meer en meer. DJ Marcello heeft zich gevestigd in Duitsland maar treedt ook op in de naburige landen zoals Zwitserland, Oostenrijk en Nederland. Maar ook het mooie strand en felle zon van Bulgarije is hem als DJ niet onbekend.

Read further

Book DJ Marcello?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking DJ Marcello is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"