DJ Marcello

DJ Marcello
DJ Marcello

Biografie

DeeJay Marcello begon zijn muzikale carrière op de leeftijd van 6 jaar. Hij begon al jong met het spelen op de piano en na een aantal jaren onderwijs in zowel klassieke muziek als jazz DJ Marcellobegon hij met het spelen van de drums. Uiteraard bleef hij geïnteresseerd in het spelen van de piano.

De eerste ervaringen in de Entertainment business begon op kleinere evenementen zoals verjaardagen en zakelijke evenementen. Mede door inspiratie van bekende DJ’s begon Marcello een ambitie te ontwikkelen om zo snel mogelijk professioneel en goed te worden in het vak: DJ!

Door onder andere het volgen van verschillende trainingen en opleidingen ontwikkelde Marcello zich steeds meer en meer. DJ Marcello heeft zich gevestigd in Duitsland maar treedt ook op in de naburige landen zoals Zwitserland, Oostenrijk en Nederland. Maar ook het mooie strand en felle zon van Bulgarije is hem als DJ niet onbekend.

Verder lezen

DJ Marcello boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
DJ Marcello boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."