DJ Jose

DJ Jose
DJ Jose

Biography

DJ JOSE: 25 JAAR EEN PIONIER IN DANCEMUSIC

Met hits als ”Wrong=Right” (1998) en ”House of Justice” (1999) maakte het grote publiek kennis met Jos Klaster allias DJ JOSE. de hits bezorgde de energieke DJ wereldwijd status.

DJ JOSE (Jos Klaster) zag het daglicht op 24 maart 1966 te Meppel. van jongs af aan wist hij al dat muziek zijn passie was. Op een zeker moment ontdekt hij door de platen ”Relax” van Frankie Goes To Hollywood en ”High Energy” van Evelyn Thomas de betekenis van het mixen. Op veertienjarige leeftijd begint hij onder zijn eigen naam met draaien op zijn eigen school in Steenwijk. Dit vervolgde hij in een residentie bij de toen nog druk bezochte Bar Dancing ”Chez Jean” in Steenwijk, als snel kregen ook andere clubs lucht van zijn kunsten en nog geen jaar later draaide hij in de gehele regio bij o.a. ”Locomotion” Steenwijk en ”Lord Nelson” in Meppel. Vervolgens kwam Jos terecht bij de lokale Omroep Steenwijk, waar hij diverse radioprogramma’s presenteerde. Op 24 jarige leeftijd werd hij door de bedrijfsleider van Musichall X-Ray opgegeven voor een mixwedstrijd van Dance Update, georganiseerd door Alex van Oosterom. Aangezien Jos Klaster geen bijzondere DJ naam was, doopte deze bedrijfsleider ‘m om in: ”DJ JOSE”.

Met het draaien in diverse discotheken en drive-inshows groeide de naam DJ JOSE en werd hij een bekende DJ in het clubcircuit. In 1996 was DJ JOSE de A&R en productmanager van platenmaatschappij Ala Bianca BLX en Media Records BLX. Door zijn grote succes als DJ stopte hij in 2001 met Ala Bianca en ging verder als fulltime DJ.

Op dit moment heeft DJ JOSE in bijna iedere Nederlandse club gedraaid en was zeer succesvol in plaatsen als Alanya (Turkije), Albanië, Oslo (Noorwegen), Gran Canaria, Lloret de Mar, Blanes, Salou (Spanje), Korfu, Mykonos, Kreta (Griekenland), Israël, Curaçao, Aruba, St. Maarten en het subtropische eiland Bermuda. Verder is DJ JOSE ook een bekend gezicht op de grote evenementen als: Mysteryland, Dance Valley, Free Festival en Trance Energy. Ook is hij regelmatig te vinden in clubs als: Vak Zuid, Opium en de Xtralarge feesten in Kingdom te Amsterdam.

Op producerend vlak liet DJ Jose met diverse hits van zich horen na ”Wrong=Right” (1998), ”House of Justice” (1999) volgden de singles ”II Symbols” (2001) en ”Access” (2001) en in 2003 : ”Hecitate” wat ook in Engeland, Oostenrijk en Duitsland een grote hit was. De opvolger liet even op zich wachten maar twee jaar later stond ”Stepping in To The Beat” (2005) in de hitlijsten van Engeland, Frankrijk, Spanje en Portugal. De meeste van deze platen werden in samenwerking met collega DJ/Producer G-spott (Richard Durant) geproduceerd.

Read further

Book DJ Jose?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking DJ Jose is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"