DJ Jose

DJ Jose
DJ Jose

Biografie

DJ JOSE: 25 JAAR EEN PIONIER IN DANCEMUSIC

Met hits als ”Wrong=Right” (1998) en ”House of Justice” (1999) maakte het grote publiek kennis met Jos Klaster allias DJ JOSE. de hits bezorgde de energieke DJ wereldwijd status.

DJ JOSE (Jos Klaster) zag het daglicht op 24 maart 1966 te Meppel. van jongs af aan wist hij al dat muziek zijn passie was. Op een zeker moment ontdekt hij door de platen ”Relax” van Frankie Goes To Hollywood en ”High Energy” van Evelyn Thomas de betekenis van het mixen. Op veertienjarige leeftijd begint hij onder zijn eigen naam met draaien op zijn eigen school in Steenwijk. Dit vervolgde hij in een residentie bij de toen nog druk bezochte Bar Dancing ”Chez Jean” in Steenwijk, als snel kregen ook andere clubs lucht van zijn kunsten en nog geen jaar later draaide hij in de gehele regio bij o.a. ”Locomotion” Steenwijk en ”Lord Nelson” in Meppel. Vervolgens kwam Jos terecht bij de lokale Omroep Steenwijk, waar hij diverse radioprogramma’s presenteerde. Op 24 jarige leeftijd werd hij door de bedrijfsleider van Musichall X-Ray opgegeven voor een mixwedstrijd van Dance Update, georganiseerd door Alex van Oosterom. Aangezien Jos Klaster geen bijzondere DJ naam was, doopte deze bedrijfsleider ‘m om in: ”DJ JOSE”.

Met het draaien in diverse discotheken en drive-inshows groeide de naam DJ JOSE en werd hij een bekende DJ in het clubcircuit. In 1996 was DJ JOSE de A&R en productmanager van platenmaatschappij Ala Bianca BLX en Media Records BLX. Door zijn grote succes als DJ stopte hij in 2001 met Ala Bianca en ging verder als fulltime DJ.

Op dit moment heeft DJ JOSE in bijna iedere Nederlandse club gedraaid en was zeer succesvol in plaatsen als Alanya (Turkije), Albanië, Oslo (Noorwegen), Gran Canaria, Lloret de Mar, Blanes, Salou (Spanje), Korfu, Mykonos, Kreta (Griekenland), Israël, Curaçao, Aruba, St. Maarten en het subtropische eiland Bermuda. Verder is DJ JOSE ook een bekend gezicht op de grote evenementen als: Mysteryland, Dance Valley, Free Festival en Trance Energy. Ook is hij regelmatig te vinden in clubs als: Vak Zuid, Opium en de Xtralarge feesten in Kingdom te Amsterdam.

Op producerend vlak liet DJ Jose met diverse hits van zich horen na ”Wrong=Right” (1998), ”House of Justice” (1999) volgden de singles ”II Symbols” (2001) en ”Access” (2001) en in 2003 : ”Hecitate” wat ook in Engeland, Oostenrijk en Duitsland een grote hit was. De opvolger liet even op zich wachten maar twee jaar later stond ”Stepping in To The Beat” (2005) in de hitlijsten van Engeland, Frankrijk, Spanje en Portugal. De meeste van deze platen werden in samenwerking met collega DJ/Producer G-spott (Richard Durant) geproduceerd.

Verder lezen

DJ Jose boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
DJ Jose boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."