DJ Beat Piet

DJ Beat Piet
DJ Beat Piet

Biography

DJ Beat Piet zorgt voor het leukste feest! Kinderen die springen en swingen door de aanwezigheid van Beat Piet. Beat Piet maakt het feest van de Sint nog leuker en gezelliger! Wat is er bij de opwachting van de Sint nou leuker dan onze Beat Piet die de kinderen vermaakt met Sintspelletjes en de gaafste Sintmuziek? En als hij eenmaal is gearriveerd: waag een dansje met de Sint tijdens de show van Beat Piet!

Bij elk optreden van Beat Piet geldt: gezelligheid, vrolijke muziek, gekke dansjes en vliegende pepernoten! En natuurlijk een professionele aanpak en presentatie want Beat Piet draait al heel wat jaartjes mee. Deze coole Beat Piet maakt er altijd een feestje van! Met zijn vrolijkheid en aanstekelijk enthousiasme laat hij alle kinderen lekker dansen en springen op zijn muziek. Natuurlijk komen de sinterklaasliedjes aan bod, maar deze Beat Piet beschikt daarnaast over een grote collectie gave kindermuziek en remixen van top 40 muziek in Pieten Stijl.

Deze act kan uitstekend dienen als voorbereiding op de komst van de Sint en zijn intocht op het dorpsplein of op school.

Read further

Book DJ Beat Piet?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking DJ Beat Piet is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"