DJ Beat Piet

DJ Beat Piet
DJ Beat Piet

Biografie

DJ Beat Piet zorgt voor het leukste feest! Kinderen die springen en swingen door de aanwezigheid van Beat Piet. Beat Piet maakt het feest van de Sint nog leuker en gezelliger! Wat is er bij de opwachting van de Sint nou leuker dan onze Beat Piet die de kinderen vermaakt met Sintspelletjes en de gaafste Sintmuziek? En als hij eenmaal is gearriveerd: waag een dansje met de Sint tijdens de show van Beat Piet!

Bij elk optreden van Beat Piet geldt: gezelligheid, vrolijke muziek, gekke dansjes en vliegende pepernoten! En natuurlijk een professionele aanpak en presentatie want Beat Piet draait al heel wat jaartjes mee. Deze coole Beat Piet maakt er altijd een feestje van! Met zijn vrolijkheid en aanstekelijk enthousiasme laat hij alle kinderen lekker dansen en springen op zijn muziek. Natuurlijk komen de sinterklaasliedjes aan bod, maar deze Beat Piet beschikt daarnaast over een grote collectie gave kindermuziek en remixen van top 40 muziek in Pieten Stijl.

Deze act kan uitstekend dienen als voorbereiding op de komst van de Sint en zijn intocht op het dorpsplein of op school.

Verder lezen

DJ Beat Piet boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
DJ Beat Piet boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"