Dirty House Bastards

Dirty House Bastards
Dirty House Bastards

Biography

Chemie: Tak van fysische wetenschap die zich bezighoudt met de samenstelling en eigenschappen van de elementaire stoffen waaruit alle lichamen zijn opgebouwd, de wetten die hun samenstelling regelen en de verschillende verschijnselen die samengaan met hun blootstelling aan diverse fysische omstandigheden.

Dit is hoe dit energetisch buruchte duo (trio) het best kan worden beschreven: Dirty House Bastards, 2 brothers in arms, dit kan zowel muzikaal ge?nterpreteerd worden alsook genetisch. The boombox heeft gestalte gegeven aan deze twee muzikanten die de plicht op zich hebben genomen om een diversiteit aan publiek te infecteren met hun passie genaamd: house/dance muziek.
Door het verspreiden van hun magische sound met een twist van statische energie, garanderen zij hun publiek dat ze het moment van euforie zullen ervaren tijdens hun set. The dirty house bastards trekken met hun onorthodoxe manier van draaien de aandacht van elk soort publiek. Dat is dan ook de reden waarom zij het hedendaagse standaard van djaying doorbreken. Ze limiteren zichzelf niet door zich te concentreren op slechts een genre maar proberen van elke markt thuis te zijn.zolang het maar vernieuwend is en pompt door de speakers. Ze zijn zoals de caesars in het oude Rome: alles om het publiek in extase te brengen op hun manier met focus op het vrouwlijke schoon uiteraard.

Ze dragen er zorg voor dat er niemand bewegingsloos op de dansvloer zal achterblijven een waar muzikaal spektakel ofwel een: OOR-gasme (eargasm) vanaf begin tot eind.
Enkel stats van de heren: Dirty house Bastards zijn self made Muzikanten en ook de bedenkers achter het Most wanted International concept. EARGASMS – MOST WANTED RECORDS en DIRTY HOUSE STYLE (recordlabels) Ze hebben geproduceerd voor o.a: Mauro Picotto , Snoop Dogg, 50cent, Roger Troutman, Mario Piu, Akon and Christina Aguilera. En worden tot op heden nog steeds geprezen als revolutionaire producenten in het verleden en in het heden.

Enkele labels waarmee ze hebben gewerkt:
Epic/Sony/BMG
Subliminal
Media Records/BxR
Nukleuz Records
Universal
Ministry Of Sound
Scorpio Music

Het enigiste wat Dirty House Bastards interesseert is de liefde voor de muziek die zij maken, ze denken geen seconde over commercie, maar doen wat ze voelen en als het publiek waardering toont, hebben ze hun doel bereikt. Het enige wat telt is onszelf te onderscheiden door de kwaliteit en finesse van het eind product. Dit muzikaal gezelschap gaat wederom de wereld tonen dat ze zichzelf constant zullen overtreffen en met deze strijdkracht en strategie hun plaats binnen de dj elite te heroveren. Tot nog toe hun solide producties spreken voor zich alsook de notering in de charts. Dit zijn de mannen waarin in clubland dagelijks over gesproken word. Voor deze commitment bestaat maar een prijs: Glorie en admiratie in de scene, watch out!

Read further

Book Dirty House Bastards?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Dirty House Bastards is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"