De Mannen van Weleer

De Mannen van Weleer
De Mannen van Weleer

Biography

Neem Roosendaals bekendste all round DJ Martijn Meeuwis, zet hierbij de top-act Sonic Solutions naast en je hebt een unieke combinatie te pakken, namelijk "De Mannen van Weleer". Beiden hebben hun sporen al meer dan verdiend in het verleden. Zo is Martijn een veelgevraagde all-round dj in binnen- en buitenland. Van 90's, 00's tot partymuziek en moderne stampers; Martijn weet van elk feest iets unieks te maken.

Sonic Solutions heeft als DJ-act al meerdere hits op hun naam staan waaronder: Heaven is a place on earth, Don't Speak en als klap op de vuurpijl The Logical Song, welke maar liefst op nummer 3 in de Belgische top 40 heeft gestaan. Voornamelijk bekend in België, maar ook in Nederland en Engeland geen onbekenden met optredens voor o.a. MTV, TMF, Tien om te zien en te beluisteren via grote radiostations als Top-radio en RGR. Sonic Solutions heeft het podium reeds gedeeld met veel bekende artiesten waaronder; Lasgo, Milk Inc, Gigi D'Agostino en Five om er maar een aantal te noemen. Menig discotheek en festival in België en Nederland hebben zij al aangedaan waaronder het sportpaleis in Antwerpen.

Read further

Book De Mannen van Weleer?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking De Mannen van Weleer is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"