De Mannen van Weleer

De Mannen van Weleer
De Mannen van Weleer

Biografie

Neem Roosendaals bekendste all round DJ Martijn Meeuwis, zet hierbij de top-act Sonic Solutions naast en je hebt een unieke combinatie te pakken, namelijk "De Mannen van Weleer". Beiden hebben hun sporen al meer dan verdiend in het verleden. Zo is Martijn een veelgevraagde all-round dj in binnen- en buitenland. Van 90's, 00's tot partymuziek en moderne stampers; Martijn weet van elk feest iets unieks te maken.

Sonic Solutions heeft als DJ-act al meerdere hits op hun naam staan waaronder: Heaven is a place on earth, Don't Speak en als klap op de vuurpijl The Logical Song, welke maar liefst op nummer 3 in de Belgische top 40 heeft gestaan. Voornamelijk bekend in België, maar ook in Nederland en Engeland geen onbekenden met optredens voor o.a. MTV, TMF, Tien om te zien en te beluisteren via grote radiostations als Top-radio en RGR. Sonic Solutions heeft het podium reeds gedeeld met veel bekende artiesten waaronder; Lasgo, Milk Inc, Gigi D'Agostino en Five om er maar een aantal te noemen. Menig discotheek en festival in België en Nederland hebben zij al aangedaan waaronder het sportpaleis in Antwerpen.

Verder lezen

De Mannen van Weleer boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
De Mannen van Weleer boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"