De Hofnar

De Hofnar
De Hofnar

Biography

De Hofnar, alias voor de Nederlandse Jeroen Maas, begon al vroeg met muziek produceren. Als grote fan van de Sneakerz sound uit 2007 verloor hij daarna zijn interesse in de house muziek door de ontwikkeling van EDM en Big Room. De DJ sets van Joris Delacroix en de producties van Bakermat zorgde ervoor dat zijn liefde voor House muziek weer terug kwam. De Hofnar zegt: “Deep House was echt een eye opener voor mij. Het deed mij eraan herinneren waarom ik van Dance muziek houd.’’ Dit vertaalde hij naar zijn eigen producties waarin hij Melodische- en Deephouse samen bracht.

In 2013 bracht hij zijn debuut single “Oxas“ uit, in samenwerking met Gamper & Dadoni, die werd gereleased op MGM Records. Deze plaat zit inmiddels over 20 miljoen plays op Spotify. Kort hierna was het tijd voor zijn eerste EP: “Zonnestraal” die werd gereleased op Crosswalk. Deze EP haalde meer dan 6 miljoen plays op Spotify en Soundcloud. Daarnaast had hij natuurlijk ook zijn bekende remixes van Same Love (Macklemore), All of Me (John Legend) en Klanga (Gostan), die meer dan 15 miljoen plays op Youtube en Soundcloud hebben en worden gesupport door Tiësto, Oliver Heldens en Sam Feldt.

Nadat hij samen met Sam Feldt het nummer Bloesem uitbracht op Spinnin’ Deep en meerdere remixes op Armada, Sony, Universal en Warner, was het tijd voor een collab met Zuid Afrikaanse live act Goodluck. Het nummer Back in the day, uitgebracht op Armada Deep, kwam in Zuid Afrika op nummer 1 in de charts in de zomer van 2016.

Sinds 2014 is De Hofnar non-stop aan het toeren door Europa en speelde hij al op grote festivals zoals Extrema Outdoor, WiSH Outdoor en Summer Festival. Snel hierna volgde Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Dit was nog niet alles want snel kwamen er aanvragen van Tiësto, Laidback Luke, Armin van Buuren en Pete Tong voor het maken van officiele remixes voor hun tracks. De Hofnar: ‘’Het is echt een fantastisch gevoel als zulke legends je vragen om een remix te maken. Ik kan het nog steeds niet geloven’’.

De Hofnar ziet zichzelf als iemand die het publiek voorziet van vreugde en plezier. Hierdoor ook de keuze voor zijn naam. Zijn slogan is niet voor niks: You’re the kings and queens and I’m just here to entertain you.’’

Deze verwijzing komt ook terug bij de naam van zijn album ‘’King’s and Queens’’. Het eerste nummer hiervan werd uitgebracht in 2017 op Armada en zal verspreid uitkomen met de laatste tracks in 2018. Dit was niet zonder resultaat want al binnen een paar maanden waren er miljoenen plays op Spotify en werd de radio gehaald in verschillende landen zoals Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk, Brazilie en Engeland waar hij werd gepremieerd op BBC Radio 1.

Read further

Book De Hofnar?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking De Hofnar is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."