Corné Klijn

Corné Klijn
Corné Klijn

Biography

Corné Klijn is een echte workaholic. En dat zul je weten ook! Zo is Corné elke week in minimaal drie radioprogramma's te horen: Dance Classics Party, de Mega Top 50 en Kort & Klijn. In de wekelijkse Dance Classics Party zorgt Corné voor een perfect begin van je weekend.

Danceking Corné
Met de beste discohits allertijden gaat het dak er sowieso af. Hij is heel blij met al dat werk want hij kan beslist niet zonder muziek leven. Uitermate geschikt voor de radio, een echt radiobeest dus. Corné is een wandelend hitdossier. Je kunt aan hem vragen welk liedje 'skopje skopje' is en dan weet Corné dat je 'A Far L'amore Comincia Tu' bedoelt van Rafaella Carra. (met in het refrein: Scopia Scopiaaaa)

Motormuis
In de zeldzame vrije uurtjes van Corné moet het snel gaan. Snel als in snelle bolides. Naast de racerij in de Formule 1 kan hij urenlang kijken naar motorraces. En dat doet hij in één van zijn blitse outfits. Al zijn geld gaat namelijk bijna op aan kleding en motorspullen. Helaas zie je dat als luisteraar niet…

Read further

Book Corné Klijn?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Corné Klijn is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"