Corné Klijn

Corné Klijn
Corné Klijn

Biografie

Corné Klijn is een echte workaholic. En dat zul je weten ook! Zo is Corné elke week in minimaal drie radioprogramma's te horen: Dance Classics Party, de Mega Top 50 en Kort & Klijn. In de wekelijkse Dance Classics Party zorgt Corné voor een perfect begin van je weekend.

Danceking Corné
Met de beste discohits allertijden gaat het dak er sowieso af. Hij is heel blij met al dat werk want hij kan beslist niet zonder muziek leven. Uitermate geschikt voor de radio, een echt radiobeest dus. Corné is een wandelend hitdossier. Je kunt aan hem vragen welk liedje 'skopje skopje' is en dan weet Corné dat je 'A Far L'amore Comincia Tu' bedoelt van Rafaella Carra. (met in het refrein: Scopia Scopiaaaa)

Motormuis
In de zeldzame vrije uurtjes van Corné moet het snel gaan. Snel als in snelle bolides. Naast de racerij in de Formule 1 kan hij urenlang kijken naar motorraces. En dat doet hij in één van zijn blitse outfits. Al zijn geld gaat namelijk bijna op aan kleding en motorspullen. Helaas zie je dat als luisteraar niet…

Verder lezen

Corné Klijn boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Corné Klijn boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"