Bjorn Remmerswaal

Bjorn Remmerswaal
Bjorn Remmerswaal

Biography

Bjorn is geboren in 1988 in Bodegraven. Al heel jong was hij actief met presenteren, radio maken , plaatjes draaien en acteren. Als kleine jongen zat hij op zijn zolderkamer en deed hij alsof hij een groot publiek aan het entertainen was met zijn Radio ‘’Burto’’. Het acteren werd werkelijkheid toen hij voor het eerst in 2008 rollen kreeg in onder andere Spangas, Achter gesloten deuren en Voetbalvrouwen. Ook heeft hij inmiddels al diverse commercials op zijn naam staan waarbij het modellen werk niet achter kon blijven.

Zijn passie voor het vak is tot op de dag van vandaag
alleen nog maar sterker geworden.
Hij is heel veelzijdig en doet veel leuke ervaringen op. Hij presenteert elke dinsdagavond het programma ‘’Inside E-sports’’ bij Fox-Sports. Hij heeft radio ervaring opgedaan met zijn eigen ochtend programma bij Omroep Vlaardingen, en heeft regelmatig boekingen voor het presenteren van evenementen, zoals cd-releases, (Kick)boksgala’s, shows en andere leuke feesten.

Multi talent Bjorn kan daarnaast ook nog eens zingen! Hij heeft in 2016 zijn eerste single ‘Niets is onmogelijk’ opgenomen. Daarnaast zingt hij op het podium covers, veelal Nederlandstalig. Op het podium is hij tevens regelmatig te vinden als DJ. De liefde voor het DJ vak is begonnen op jonge leeftijd, waarbij hij zelf heeft leren draaien met vinyl. En heeft inmiddels al op diverse festivals en feesten mogen draaien.

Het presenteren is toch wel iets waarin Bjorn zich helemaal thuis voelt. Ook produceren spreekt hem aan. Daarom is hij zijn eigen YouTube kanaal begonnen; Gamesvsrealitynl. De afleveringen bedenkt hij zelf en werkt dit van A tot Z uit. Gamesvsrealitynl heeft inmiddels een eigen vaste crew waar zij deze productie mee maken. Dit is voor Bjorn iets waar hij veel energie uit haalt en absoluut toekomst in ziet.

Bjorn is momenteel te boeken als allround presentator en DJ in het house genre.
Voor informatie neem gerust contact met ons op.

Read further

Book Bjorn Remmerswaal?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Bjorn Remmerswaal is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."