Bjorn Remmerswaal

Bjorn Remmerswaal
Bjorn Remmerswaal

Biografie

Bjorn is geboren in 1988 in Bodegraven. Al heel jong was hij actief met presenteren, radio maken , plaatjes draaien en acteren. Als kleine jongen zat hij op zijn zolderkamer en deed hij alsof hij een groot publiek aan het entertainen was met zijn Radio ‘’Burto’’. Het acteren werd werkelijkheid toen hij voor het eerst in 2008 rollen kreeg in onder andere Spangas, Achter gesloten deuren en Voetbalvrouwen. Ook heeft hij inmiddels al diverse commercials op zijn naam staan waarbij het modellen werk niet achter kon blijven.

Zijn passie voor het vak is tot op de dag van vandaag
alleen nog maar sterker geworden.
Hij is heel veelzijdig en doet veel leuke ervaringen op. Hij presenteert elke dinsdagavond het programma ‘’Inside E-sports’’ bij Fox-Sports. Hij heeft radio ervaring opgedaan met zijn eigen ochtend programma bij Omroep Vlaardingen, en heeft regelmatig boekingen voor het presenteren van evenementen, zoals cd-releases, (Kick)boksgala’s, shows en andere leuke feesten.

Multi talent Bjorn kan daarnaast ook nog eens zingen! Hij heeft in 2016 zijn eerste single ‘Niets is onmogelijk’ opgenomen. Daarnaast zingt hij op het podium covers, veelal Nederlandstalig. Op het podium is hij tevens regelmatig te vinden als DJ. De liefde voor het DJ vak is begonnen op jonge leeftijd, waarbij hij zelf heeft leren draaien met vinyl. En heeft inmiddels al op diverse festivals en feesten mogen draaien.

Het presenteren is toch wel iets waarin Bjorn zich helemaal thuis voelt. Ook produceren spreekt hem aan. Daarom is hij zijn eigen YouTube kanaal begonnen; Gamesvsrealitynl. De afleveringen bedenkt hij zelf en werkt dit van A tot Z uit. Gamesvsrealitynl heeft inmiddels een eigen vaste crew waar zij deze productie mee maken. Dit is voor Bjorn iets waar hij veel energie uit haalt en absoluut toekomst in ziet.

Bjorn is momenteel te boeken als allround presentator en DJ in het house genre.
Voor informatie neem gerust contact met ons op.

Verder lezen

Bjorn Remmerswaal boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Bjorn Remmerswaal boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"