S!RENE

S!RENE
S!RENE

Biography

Nataniel Olusanya, beter bekend als S!RENE, is een 23-jarige Eclectische DJ & Producer uit Nederland met Nigeriaanse roots. Op 17-jarige leeftijd won hij al de Kunstbende award voor meest jong getalenteerde DJ in Nederland. Vervolgens volgde een lange weg met onder andere drie jaar op rij optredens op Lowlands, Mysteryland en verschillende shows in Europese landen als Portugal, Spanje, Polen, Italië, Duitsland & Zwitserland.

Naast de club remixes & edits die wereldwijd gedraaid worden in clubs en op festivals produceert S!RENE ook een alternatieve Afrikaanse sound, een mix van Afro Beats & Amapiano. Deze tracks & remixes worden wereldwijd gedraaid door DJ’s en zijn ook in verschillende Boiler Rooms, Soulection Shows & radio shows als BBC Radio 1XTRA opgepakt.

Zijn passie voor muziek is terug te horen in de energieke DJ sets waar hij verschillende genres op een harmonieuze manier weet te combineren. De creativiteit achter de draaitafels en vermogen om het publiek tijdens shows te blijven verassen met zijn technische skills maken hem een artiest om beide ogen op te houden in de toekomst.

Read further

Book S!RENE?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking S!RENE is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"