S!RENE

S!RENE
S!RENE

Biografie

Nataniel Olusanya, beter bekend als S!RENE, is een 23-jarige Eclectische DJ & Producer uit Nederland met Nigeriaanse roots. Op 17-jarige leeftijd won hij al de Kunstbende award voor meest jong getalenteerde DJ in Nederland. Vervolgens volgde een lange weg met onder andere drie jaar op rij optredens op Lowlands, Mysteryland en verschillende shows in Europese landen als Portugal, Spanje, Polen, Italië, Duitsland & Zwitserland.

Naast de club remixes & edits die wereldwijd gedraaid worden in clubs en op festivals produceert S!RENE ook een alternatieve Afrikaanse sound, een mix van Afro Beats & Amapiano. Deze tracks & remixes worden wereldwijd gedraaid door DJ’s en zijn ook in verschillende Boiler Rooms, Soulection Shows & radio shows als BBC Radio 1XTRA opgepakt.

Zijn passie voor muziek is terug te horen in de energieke DJ sets waar hij verschillende genres op een harmonieuze manier weet te combineren. De creativiteit achter de draaitafels en vermogen om het publiek tijdens shows te blijven verassen met zijn technische skills maken hem een artiest om beide ogen op te houden in de toekomst.

Verder lezen

S!RENE boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
S!RENE boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"