3PACK

3PACK
3PACK

Biography

3PACK Is een unieke samenwerking tussen 3 muzikale professionals, waarbij het publiek wordt getrakteerd op een mix van zang, sax en DJ-tracks. Energiek en dansbaar, herkenbaar en swingend!

Perfect voor elk evenement, van borrel tot bedrijfsfeest.

Combineer de energie van een ‘DJ-on-stage’ met de uitstraling van live-muzikanten; de charismatische zanger zorgt voor volop interactie met het publiek, en saxofonist Franklin steelt gegarandeerd de show!

Met een brede muziekkeuze past de show op elk event; een bewezen formule voor bedrijfsfeesten en bruiloften.

Sebastiano Zafarana: Sebastiano was kandidaat bij The Voice of Holland en zat in het team van Roel van Velzen. Daarnaast is hij een musicalster uit de stal van Joop van den Ende en speelde o.a. rollen in de voorstellingen Elisabeth, Titanic & ‘Jeans 12′. Tevens werkte hij mee aan Musical Awards Gala’s en was Sebastiano als solist te zien in ‘Musicals in Ahoy’.

Franklin on Sax: Franklin heeft vele jaren ervaring als professioneel saxofonist, hij is meer dan doorgewinterd te noemen. Zijn ervaring is ruim, van het inspelen van opnames voor reclamespots, tot solistische optredens voor grotere artiesten en op de grotere evenementen. Ook stond Franklin als saxofonist op evenementen voor bedrijven als Nike, T-Mobile, General Electric en vele anderen.

DJ Arlo: dance, Top-40, classics… Arlo draait het allemaal! Met zijn unieke energieke stijl van mixen, krijgt Arlo iedere dansvloer in vuur en vlam. Arlo is al ruim 10 jaar te vinden op alle podia van Nederland, en ver daarbuiten.

3PACK combineert DJ, vocals en sax!

Read further

Book 3PACK?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking 3PACK is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fawaka / wat een top shows met Equalz /Mula B en Illias-op-de-Beat. Suriname ziet jullie graag weer snel terug !
En team artiest-boeken.nl bedankt voor de begeleiding en jullie support hier in Suriname."