3PACK

3PACK
3PACK

Biografie

3PACK Is een unieke samenwerking tussen 3 muzikale professionals, waarbij het publiek wordt getrakteerd op een mix van zang, sax en DJ-tracks. Energiek en dansbaar, herkenbaar en swingend!

Perfect voor elk evenement, van borrel tot bedrijfsfeest.

Combineer de energie van een ‘DJ-on-stage’ met de uitstraling van live-muzikanten; de charismatische zanger zorgt voor volop interactie met het publiek, en saxofonist Franklin steelt gegarandeerd de show!

Met een brede muziekkeuze past de show op elk event; een bewezen formule voor bedrijfsfeesten en bruiloften.

Sebastiano Zafarana: Sebastiano was kandidaat bij The Voice of Holland en zat in het team van Roel van Velzen. Daarnaast is hij een musicalster uit de stal van Joop van den Ende en speelde o.a. rollen in de voorstellingen Elisabeth, Titanic & ‘Jeans 12′. Tevens werkte hij mee aan Musical Awards Gala’s en was Sebastiano als solist te zien in ‘Musicals in Ahoy’.

Franklin on Sax: Franklin heeft vele jaren ervaring als professioneel saxofonist, hij is meer dan doorgewinterd te noemen. Zijn ervaring is ruim, van het inspelen van opnames voor reclamespots, tot solistische optredens voor grotere artiesten en op de grotere evenementen. Ook stond Franklin als saxofonist op evenementen voor bedrijven als Nike, T-Mobile, General Electric en vele anderen.

DJ Arlo: dance, Top-40, classics… Arlo draait het allemaal! Met zijn unieke energieke stijl van mixen, krijgt Arlo iedere dansvloer in vuur en vlam. Arlo is al ruim 10 jaar te vinden op alle podia van Nederland, en ver daarbuiten.

3PACK combineert DJ, vocals en sax!

Verder lezen

3PACK boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
3PACK boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"