Metejoor

Metejoor
Metejoor

Biography

Na vijf jaar hard werken en bouwen aan een eigen, herkenbaar repertoire, en met een handvol mega-hits op zak, is Metejoor één van de vaste waarden in de Vlaamse en Nederlandse muziekscene.

Dé grote doorbraak van Metejoor kwam er in januari 2021 met “1 op een miljoen”, een duet met de Nederlandse Babet. Het nummer werd opgepikt door radiozenders in Vlaanderen én Nederland en kreeg een lang leven in de hitlijsten, wat resulteerde in Metejoor’s eerste nummer 1 hit met platina-status in de Ultratop. Het nummer werd intussen al 20 miljoen keer gestreamd – en daarmee is het één van de grootste Vlaamse hits van 2021.

De warme Nederpop van Metejoor, met catchy nummers en emotionele teksten, gezongen door één van de beste stemmen in Vlaanderen, word door het grote publiek in de armen én het hart gesloten.

Samen met Emma Heesters bracht Metejoor de tandemhit “Rendez- vous” uit – het nummer stond weken op nummer 1 in de Vlaamse Ultratoplijst én in de Nederlandse Top40 en heeft vandaag méér dan vijftien miljoen streams op de teller.

Op 29 oktober 2022 kwam het eerste album "Metejoor" uit ingeleid door nieuwe hitsingles als "Ze Meent Het" en "Dit Is Wat Mijn Mama Zei" en het werd ook meteen het bestverkochte album. Het album kampeerde meer dan een jaar in de top 10 van de albumcharts en werd uiteindelijk in januari 2023 bekroond met een MIA (Music Industry Award) voor beste album.

In het voorjaar van 2022 speelde Metejoor zijn eerste reeks grote eigen concerten, met haltes in Antwerpen, Gent, Oostende, Leuven en Hasselt. De hele tour was uitverkocht en goed voor meer dan 13.000 bezoekers

Read further

Book Metejoor?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Metejoor is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"