Sleazy Stereo

Sleazy Stereo
Sleazy Stereo

Biografie

De jongens van Sleazy Stereo maken de meest gekke remixen van deze tijd. Ze begonnen met het produceren en draaien van EDM, maar inmiddels hebben ze echt hun eigen sound weten te creëren. En die hoor je terug!

Het talent van de drie jongens blijft ook zeker niet onopgemerkt. Zo hebben ze al heel wat samenwerkingen gehad met artiesten, waaronder Martin Garrix en Afro Bros èn hebben ze als headliner gedraaid op festivals zoals: Mysteryland en Senstation White. Voor de jongens kan een remix eigenlijk niet gek genoeg. Zo hebben ze al miljoenen views op TikTok, meer dan 50 duizend volgers op Social media én meer dan een miljoen streams op Spotify. Het is wel duidelijk: de jongens zitten niet stil en blijven maar groeien. Zelfs in tijden zonder shows, weten zij compleet viraal te gaan met de lekkerste remixen!

Verder lezen

Sleazy Stereo boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Sleazy Stereo boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"