Don Vie

Don Vie
Don Vie

Biografie

Tim Brouwer a.k.a. Don Vie is de man achter deze nieuwe naam in de urban muziek scene. Hij is geboren in 1996 en groeide op in Rotterdam. Vanaf dag één was hij al geïnteresseerd in de verschillende muziek soorten die er bestaan. Op 12-jarige leeftijd begon hij met het spelen van gitaar. Zijn interesse ging naar de ritmische elementen in de muziekindustrie. Als jonge jongen beoefende hij tot zijn vijftiende dagelijks populaire nummers als Hotel California van The Eagles, Changes van 2Pac en Knocking on Heaven's door van Guns N' Roses.

Rond dezelfde tijd kwam Tim in aanraking met de cultuurstroming wat wij 'Urban' noemen. Dit in combinatie met de moderne elektronische dansmuziek, bracht Tim tot een keuze die gemaakt moest worden. Hij moest er één gaan maken. Dat werd het draaien van platen.

Gedreven vanuit zijn eigen passie voor muziek, kocht hij twee draaitafels en begon te oefenen. Na een tijdje werd hij uitgenodigt om op het evenement 'Bruut!' te gaan draaien als één van de vaste residents. Het publiek genoot van een avond feesten en Tim had een leuke ervaring achter de decks. Hij zag een droom voor zich om dit vaker te gaan doen. Hoe vet zou dat wezen? Dus ondernam hij in het begin van 2015 serieuze stappen om zich hier volledig op te gaan focussen. Alle vrije tijd die hij had, besteedde hij aan het beter worden in dit vak. Dag in, dag uit, luisteren, afspelen, mixen, marketing, produceren en nog veel meer…..

Terwijl zijn vaardigheden steeds scherper werden, kreeg Tim zijn eigen stijl. Een begin met de rhytmische elementen waar hij ooit mee begonnen is, rauwe geluiden en een dikke bass om vervolgens elke club of festival in hogere sferen te laten komen. Ook bracht zijn 'out-of-the-box' mentaliteit hem verder, steeds nieuwe dingen uitproberen en experimenteren met de velen geluiden die er bestaan. In het midden van 2015, fascineerde zijn passie en harde werk de welbekende DJ Punish. Dit resulteerde in een samenwerking genaamd 'Gastenlijst', die al één keer is afgespeeld door een grote naam als Johnny 500 tijdens Vunzige Deuntjes Festival 2016, tegenover een publiek van ruim 25.000 man.

'The future is bright' voor Don Vie, maar zijn harde werk zal nooit onopgemerkt blijven.

Verder lezen

Don Vie boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klantevredenheid
Simpel boekingproces
Don Vie boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"