IliassOpDeBeat

IliassOpDeBeat
IliassOpDeBeat

Biografie

IliassOpDeBeat aka MocroBoomin is een producer/dj van het label Wilde Westen Records. Hij werd bekend door de Amerikaans-achtige trapbeats die hij geproduceerd heeft voor alle tracks op de mixtape Drugs & Geld van Mula B en LouiVos.

Vooral door zijn intro op het nummer ‘Domme Jongens’ van Mula B, “Iliass op de beat”, heeft Iliass meer aandacht gekregen dan de gemiddelde producer. Iliass is voornamelijk bekend voor zijn producties achter de gehele EP ‘D&G’ van Mula B en LouiVos, een aantal op de EP ‘W.W. Nation’ van Wilde Westen Records en ‘Meesterplusser’ van Mula B.

Iliass was een bekende van rapper Sjaak, bekend van ….. voordat hij bekend werd als producer van Wilde Westen Records. Rapper Sjaak liet Mula B een beat van Illias horen en zo is het balletje gaan rollen. Nu is Iliass niet uit de trap- en club-scene weg te denken.

Verder lezen
IliassOpDeBeat boeken doet u gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden neemt u contact op met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn u graag van dienst!

IliassOpDeBeat boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klantevredenheid
Simpel boekingproces

Onze prestaties

700+
evenmenten
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"