Giel Beelen

Giel Beelen
Giel Beelen

Biografie

Giel begon als kind al met radiomaken. Eerst op de zolderkamer voor zichzelf, maar niet veel later ook als presentator van een kinderprogramma voor Haarlem 105, de lokale omroep van Giels geboorteplaats Haarlem. Zijn eerste betaalde werk had hij als geluidstechnicus bij Radio 10 en Radio Noordzee.

In 1997 startte hij als dj in de nacht van 3FM, die hij een aantal jaren later verruilde voor de middagshow, de avondshow en in 2004 voor de ochtendshow op de zender. Deze presenteerde hij tot 2016. 

Ook op televisie presenteerde Giel verschillende programma's zoals festival-uitzendingen, de 3FM Awards en De Beste Singer-songwriter van Nederland. In dat programma vervulde Giel de rol van zowel presentator als jurylid, en werden talenten als Douwe Bob, Nielson, Lucas Hamming, Judy Blank en Maaike Ouboter ontdekt. 

In augustus 2017 verliet Giel 3FM, om aan de slag te gaan bij Radio Veronica. Tot oktober 2020 presenteerde hij daar de Veronica Ochtendshow met Giel. Sindsdien is Giel voor BNNVARA te horen op NPO Radio 2. Na een jaar elke werkdag tussen 04.00 en 06.00 uur een programma te hebben gepresenteerd, is Giel vanaf 4 oktober 2021 elke werkdag tussen 22.00 en 00.00 uur te horen met het programma Giel.

Verder lezen

Giel Beelen boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Giel Beelen boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"