Catscan

Catscan
Catscan

Biografie

Fundaments of music”. Bekend om zijn liefde voor analoge instrumenten. Beter bekend om zijn krachtige dj sets en live optredens. Het meeste bekend om zijn talent als producer/engineer. Hardcore DJ/ Producer Catscan (Bart Kok) is een leidende kracht in de Nederlandse dancescene. De uitleg is simpel: Catscan produceert zeer vernieuwende muziek; hij flirt met techno, hardhouse, zelfs klassieke en filmmuziek, maar verlaat nooit zijn eigen typische stijl. Een stijl die het best is te omschrijven als intelligent en gemaakt met hart en ziel.

Iemand die niet bekend is met het fenomeen Catscan mag zich geen echte hardcore kenner noemen. Bekend van zijn spetterende performances op alle toonaangevende evenementen en geroemd om zijn unieke producties. Meneer Catscan heeft het allemaal gedaan, van kleine pop podia en discotheken tot evenementen waar duizenden mensen zich verdringen om Catscan aan het werk te zien. Masters of Hardcore, Thunderdome, Defqon en Sensation Black 2006, allen staan genoteerd op de CV van Catscan die in het dagelijkse leven als Bart Kok door het leven gaat.

De creatieve geest uit Watergang trekt al flink wat jaren de aandacht van het grote publiek met producties die de typische “Catscan touch” hebben. Creativiteit ,kwaliteit en diversiteit staan bij de talentvolle producer hoog in het vaandel, het resultaat is een discografie waar menig hardcore producer niet aan kan tippen. Zijn solo producties als WO III, Capture in distress, Mindfull candy, Secret valley, Finishing profiles en The world is mine staan allen garant voor totale gekte op de dansvloer! Een remix van formaat kan ook aan hem worden toegelaten, zijn remixen van How much can you take (Bodylotion), Communication (Outblast), Fly by wire (Alkaline 3dh aka Dave Clarke) en Atmos-fear (Rave Creator) zijn legendarisch. Ook zijn samenwerkingen waaronder het Base Alert project dat hij opstarte met Dj Outblast en de co-producties met DJ Promo bleken een uitermate succesvolle formule, tracks als Zoo, Ojeeoink en Toch welleuk zijn nog regelmatig in de platenbakken van de top dj’s te vinden.

Verder lezen

Catscan boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Catscan boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"