Merol

Merol
Merol

Biografie

MEROL – de artiestennaam van Merel Baldé (Dordrecht, 1991) – brak in 2018 door met door haar zelf geproduceerde single ‘Lekker Met De Meiden’. Deze track heeft inmiddels de gouden status behaald.  Daarna volgden andere hitsingles als ‘Hou Je Bek en Bef Me’, ‘patronen’ en ‘vol’ en had ze succesvolle samenwerkingen met o.a. Gotu Jim, Bokoesam en Arjen Lubach.
In 2019 vulde ze vier keer Paradiso en won ze met ‘Hou Je Bek en Bef Me’ de 3voor12/3FM Song van het Jaar Award. In 2021 maakte ze een uitstapje naar de Zuiderburen en werd tweede bij De Slimste Mens Ter Wereld, waarmee ze in België vele harten veroverde. Begin 2022 stond MEROL met haar band op Eurosonic Noorderslag, waar ze een voorproefje gaf van haar debuutplaat. Vanaf april speelt ze haar clubtour in zowel Nederland als België.

 

Verder lezen

Merol boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Merol boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"