Kovacs

Kovacs
Kovacs

Biografie

Sharon Kovacs zingt al vanaf dat ze kan praten, maar ontdekt de muziek pas echt in haar turbulente tienerjaren. Sharon Kovacs zingt al vanaf dat ze kan praten, maar ontdekt de muziek pas echt in haar turbulente tienerjaren. Ze speelt in (school)bandjes en doet mee aan talentenjachten, maar mist de juiste contacten om verder te komen. Dat verandert als ze na school in de horeca werkt en daar gebruikt maakt van open podia: mensen die haar horen zingen, raden haar aan auditie te doen voor muziekopleiding Rock City Institute in Eindhoven. Met twee nummers overtuigt ze tijdens haar auditie zodanig dat ze meteen wordt aangenomen. Haar donkere, rauwe stem baart opzien, maar zorgt ook voor uitdagingen tijdens haar opleiding. “Zangdocenten wisten niet altijd goed wat ze met me aan moesten”, lacht Sharon achteraf. “Eén keer werd me zelfs aangeraden te stoppen en iets anders te gaan doen, omdat ik mijn stem verkeerd gebruikte. Maar dit is mijn stijl; ik kan niet anders.”

Verder lezen

Kovacs boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Kovacs boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"