Epica

Epica
Epica

Biografie

Wereldwijd 750.000 verkochte albums; 900 shows in 56 landen op alle continenten voor vele honderdduizenden bezoekers; in Midden- en Zuid-Amerika shows voor meer dan 3.000 bezoekers per show; in Europa meer dan 2.000 bezoekers per optreden; ruim 2,3 miljoen fans op Facebook; meer dan 100 miljoen views op YouTube; een uitverkocht jubileumconcert met live Hongaars koor en orkest in 2013 in het Eindhovense Klokgebouw voor 5.000 bezoekers uit alle windstreken; hoge posities in de (album) charts in de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje, België en Nederland; Buma ROCKS! Music Export Award 2015;

een eigen festival, EPIC METAL FEST in het Eindhovense Klokgebouw in 2015 (tweede editie dit jaar in oktober in 013 Tilburg en twee weken later de Braziliaanse editie in São Paulo); een prominente rol in de razend populaire Belgische TV-serie, Jani Gaat.

Treed binnen in de wereld van EPICA, één van de grootste muzikale exportproducten van Nederland. Wie denkt dat’s lands populairste symfonische metalband in zijn veertienjarige carrière inmiddels wel alles gezien en gedaan heeft, zit er faliekant naast: it’s only just begun!

 

 
 
Verder lezen

Epica boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klanttevredenheid
Simpel boekingproces
Epica boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"