Maan
Maan

Biography

Sinds haar doorbraak in 2016 is Maan niet meer uit de Nederlandse hitlijsten te denken. De zangeres scoort hit na hit met nummers als Blijven Slapen met Snelle, Ze Huilt Maar Ze Lacht, Als Ik Je Weer Zie, Hij Is Van Mij, Nee Is Nee met Bente en Leven. En hoewel al deze liedjes totaal verschillend zijn en een eigen stijl hebben, is er toch één ding wat hen bindt: stuk voor stuk laten ze de veelzijdigheid van Maans stem én haar muzikaliteit horen.
Het is dan ook niet vreemd dat het talent van de zangeres in 2020 werd bekroond met de Edison Pop en in 2022 met de Edison Beste Single voor Blijven Slapen. Naast haar succes in de hitlijsten heeft Maan ook enkele succesvolle clubtours achter de rug en was ze te zien op festivals als Pinkpop, Paaspop en De Vrienden van Amstel Live.
Read further

Book Maan?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Maan is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"