Yvonne Elliman

Yvonne Elliman
Yvonne Elliman

Biography

Haar zangcarrière begon in de vroege jaren 1970 in Londen waar ze optrad in verschillende clubs. Dit leidde tot een platencontract en een rol als achtergrondzangeres van Eric Clapton. Ze zong mee op verschillende van zijn hits, onder andere: "I Shot the Sheriff". Ze zong de rol van Maria Magdalena op het originele album of Jesus Christ Superstar en de Broadway- en filmversies, en kreeg haar eerste hit met "I Don't Know How to Love Him".

Haar zangcarrière nam daarna een grote vlucht met verschillende hit singles onder andere "Hello Stranger" en de Bee Geessong "Love Me". Haar grootste hit kwam in 1977 met haar nr.1. uit Saturday Night Fever soundtrack, "If I Can't Have You" ook geschreven door de Bee Gees. Er volgen een serie kleinere hits in 1979, zoals de titelsong van de filmMoment by Moment en een andere disco lied "Love Pains". Ze verscheen in een tweedelige episode van de televisieserie "Hawaii Five-O". Andere hits waren "I Can't Get You Out of my Mind" met co-star James Darren en "Savannah". Daarna maakte ze een eind aan haar carrière als zangeres om haar gezinsleven op te bouwen. In 2004 verscheen het album Simple Needs, met alle liederen geschreven door Elliman.

Mamboe Productions heeft in de afgelopen jaren Yvonne Elliman vanuit Hawai naar Nederland laten invliegen voor diverse dance classic evenementen, onderandere Glowball 2007 (Amsterdam Arena). Door onze bestaande connecties kunnen we het ook voor u mogelijk maken om deze topartiest op uw evenement op te laten treden. Boek Yvonne Ellimen via de link hieronder.

Read further

Book Yvonne Elliman?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Yvonne Elliman is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"