Timur Perlin

Timur Perlin
Timur Perlin

Biography

Timur Perlin roept mensen op om niet naar zijn nieuwe programma op NPO 3FM te luisteren. “Ik heb gewoon liever niet dat heel veel mensen naar me luisteren”, zegt hij in het Parool. “Dat vind ik eng. Luister gewoon niet! Of zeg het in elk geval niet tegen me.”

De dj is terug bij 3FM, waar hij sinds begin deze maand het lunchprogramma maakt. “Als ik alleen al zou zeggen ‘ik heb een erg leuk nieuw programma’, denken mensen misschien: kom, we gaan allemaal luisteren. Dan schrik ik: nee, doe dat nou niet!”

De oproep is opmerkelijk, omdat het niet zo goed gaat met 3FM. De zender schommelt al maanden rond een marktaandeel tussen de 2 en 2,5 procent, veel lager dan enkele jaren terug. Timur: “Ik wil wel luisteraars, natuurlijk. Maar het liefst precies genoeg om een lekker groepje voor leuke radio bij elkaar te hebben.”

Concessieloos
De radiomaker verliet 3FM in 2016 om te gaan ‘flierefluiten’. Hij wilde toen minimaal een jaar genieten van niets doen, al dook hij begin 2017 weer op bij NPO Radio 2.

Nu is hij weer terug bij 3FM, maar dat is niet om de luistercijfers op te krikken, zo benadrukt hij. “Welnee, zeg. Het mag best, hoor. Maar mijn enige doel is een zo leuk mogelijk radioprogramma maken. Met precies de muziek die we nu op 3FM draaien: vernieuwend en concessieloos.”

Read further

Book Timur Perlin?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Timur Perlin is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"