Tim & Faab

Tim & Faab
Tim & Faab

Biography

TIM & FAAB wanen zich nog steeds in de jaren '70, '80 en '90.
Dat blijkt uit alles: kapsel, kleding en hun installatie.

Want bovenal zijn Tim en Faab ouderwetse DJ´s die hun muziek nog steeds draaien van originele vinylsingles en lp´s.
Ook het oude discomeubel met ingebouwde verlichting ruikt naar de mottenballen..maar is 'stiekem' state of the art en functioneert perfect!

Tim en Faab nemen u mee op een onverwachte reis door de muziek van toen. Natuurlijk passeren alle grote hits de revue, maar juist(!) door de verrassende en soms onverwachte muziekkeuze zal het vaak gebeuren dat er een "OhJa" moment ontstaat.

De show van Tim & Faab is daardoor ook geschikt voor jong en oud en van bedrijfsfeest tot feesttent. Ook op de bekendere festivals is Tim & Faab inmiddels een vaak gespot en zeer succesvol duo.

Aan entourage geen gebrek!
Een waanzinnige verlichte dansvloer van 30M2, full colour decor en de authentieke lichtshow met o.a. bellenblaaskanonnen zorgen voor de finishing touch en veel vertier.

Alles kan en mag op een avond waar de muziek en het publiek centraal staat. Dansen, zingen, het ophalen van herinneringen daar gaat het om bij Tim en Faab.

Inclusief:
:: Licht/geluid (tot 800 personen indoor)
:: 30 m2 verlichte dansvloer!
:: Bellenblaaskanonnen
:: Vele andere verrassingen...

Read further

Book Tim & Faab?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Tim & Faab is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"