STTRBSTN

STTRBSTN
STTRBSTN

Biografie

STTRBSTN – dat spreek je uit als 'stuiterbeesten' – is met stip één van de meest energieke party movements van het moment! Vernoemd naar het publiek, de échte stuiterbeesten. Opzwepende tracks, heupstimulerende mixtapes en knotsgekke shows. Niets is te gek voor Nichal - een wandelende feestfabriek die alleen België en Duitsland erkent als zijn enige twee grenzen. STTRBSTN is van alle markten thuis!

In 2011 begonnen als een populaire clubnight in Roosendaal, omdat hij vond dat er weinig te beleven was voor de jeugd in deze stad. Samen met twee vrienden haalde hij elke maand bekende artiesten naar Roosendaal en in 2014 werd het hele concept samengevoegd tot een knotsgekke dj-act. Van Paaspop tot aan het Amsterdam Dance Event en van Latin Village tot aan Decibel: met bijna 400 optredens in minder dan 4 jaar, is STTRBSTN niet meer weg te denken in de scene!

In de afgelopen jaren is de fanbase van STTRBSTN flink gegroeid en dagelijks komen er trouwe stuiterbeesten bij. Vele muzikale collega's, zoals bijvoorbeeld zijn jeugdidool The Darkraver, schuiven niet onder stoelen of banken dat ze graag
muziek draaien van STTRBSTN. Verder staat 'ie bekend als een 'Pokémon Go-verslaafde social media geek' en trakteert 'ie zijn fans regelmatig met gratis muziek als dank voor alle trouwe support, zoals een XL Music Pack met maar liefst 60 tracks. Het moet niet gekker worden, toch?!

Dus... ben jij ook een STTRBST?

Verder lezen

STTRBSTN boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klantevredenheid
Simpel boekingproces

Onze prestaties

700+
evenmenten
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"