Quincy Wilson

Quincy Wilson
Quincy Wilson

Biography

Podiumbeest Quincy Wilson wil het helemaal gaan maken als DJ. Naast het draaien zingt Quincy ook zijn eigen platen in en MC’t hij tijdens optredens. De vrolijke en excentrieke Quincy ziet het leven als één groot feest. Binnen vijf jaar hoopt hij vele hits gescoord te hebben waarop iedereen compleet losgaat. Hij zou het te gek vinden als het publiek na zijn optreden zegt: “Zo, die Quincy Wilson heeft de zaal keihard gesloopt!”. Een optreden van Quincy Wilson boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

 

Quincy Wilson in House of Talent
Quincy Wilson deed mee aan House of Talent. Hij is weliswaar nog maar 21 jaar oud, hij weet al precies wat hij wil in het leven. Het liefst doet Quincy niets anders dan muziek maken. Dat heeft de afgelopen jaren al aardig zijn vruchten afgeworpen, want Quincy is al een hele meneer in de DJ-wereld. “Ik heb onder andere op Mystery Land gestaan en ik heb gemiddeld vijftien boekingen per maand.” Met zijn deelname aan House of Talent hoopt Quincy het voor elkaar te krijgen om de komende tijd 24/7 aan zijn muziekcarrière te werken. Hij kan die tijd goed gebruiken om aan de slag te gaan met nieuwe muziek. Het liefst produceert hij EDM En House en luistert hij naar muziek van zijn voorbeelden Armin van Buuren en Calvin Harris.

Quincy Wilson als DJ
Quincy Wilson is al goed bezig in de muziekwereld. Hij heeft al de nodige boekingen te pakken en won in 2015 Dancetour DJ Clash. Toen was Quincy nog maar net drie jaar serieus met muziek bezig. Het idee om als DJ aan de slag te gaan, kwam bij hem toen hij zelf uitging en naar grote namen keek als Afrojack en Hardwell.

Read further

Book Quincy Wilson?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Quincy Wilson is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"