Natte visstick

Natte visstick
Natte visstick

Biography

Natte Visstick maakte zichzelf al eerder berucht binnen de technowereld en de laatste jaren bracht hij veel nummers uit waarbij de ene al wat vreemder was dan de ander. Als het aankomt op absurde techno, vindt Natte Visstick in Vieze Asbak zijn Siamese tweelingbroer. Natte Visstick kwam een paar weken geleden voor het eerst piepen in de hitlijsten met zijn nummer “Visstick Gooi Die K*nker Kick”. Zeker ook door de release van deze track vindt je Natte Visstick op de aankomende editie van Eurosonic Noorderslag.

“Lekkere Boterham”, de nieuwste single van Natte Visstick, klinkt precies zoals je van deze twee dj’s mag verwachten. Een snelle technobeat dat direct vaart brengt in het nummer met vervolgens een harde drop om U tegen te zeggen. Het is zeker een van de betere nummers van beide artiesten, gezien ze het houden bij een track dat zich tussen techno en hardcore bevindt. Er wordt niet overdreven met veel te gekke sounds, iets waar beide artiesten zich wel eens schuldig aan durven te maken. De titel van het nummer is tevens de enigste woorden die voorkomen op de track, deze komt je misschien bekend voor gezien ‘lekkere k*nkerboterham’ de woorden zijn van het personage Tata uit de Nederlandse misdaadserie Mocro-Mafia. Vuile Asbak en Natte Visstick maken muziek onder de norm ‘hoe gekker hoe liever’ en dat laatste vind je ook overduidelijk terug in het design van de hoes van de single.

Read further

Book Natte visstick?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Natte visstick is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"