Miss Sugaware

Miss Sugaware
Miss Sugaware

Biografie

Miss Sugaware heeft die unieke mix van stijl en skills. Onder haar betoverende looks zit een van de meest getalenteerde vrouwelijke DJ’s van de Nederlandse dancescene.Miss Sugaware

Toen ze nog jong was, was Mari Sugawara al verslaafd aan optreden, zingen en dansen en haar liefde en passie voor muziek groeide alleen maar.

Miss Sugaware laat haar diversiteit zien als een van de leden van het vrouwelijke DJ Team 2MuchLipstick. In deze formatie draait ze R&B, hiphop en classics samen met pop & house.

Miss Sugaware is ongetwijfeld een van de meest toonaangevende vrouwen van de Nederlandse dancescene en ze brengt de beste, meest stylish sounds naar de club, dansvloer en jouw oren.

Verder lezen
Miss Sugaware boeken doet u gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden neemt u contact op met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn u graag van dienst!

Miss Sugaware boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klantevredenheid
Simpel boekingproces

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"