Menno de Boer

Menno de Boer
Menno de Boer

Biography

Menno de Boer bruist al jaren van passie in radio én als DJ.

Bekend van 538, SLAM! en sinds kort als zendermanager 3FM zet hij zijn passie in om iedere feesttent, zaal of club tot het hoogtepunt te draaien.

Van apres-ski tenten in Oostenrijk, enorme poolpartys in Albufeira of Bulgarije, clubs in Mexico of juist dat ene dorpscafé in Terneuzen: Menno heeft een enorme ervaring.

Hij zorgt voor een set die werkt, helemaal aangepast aan het publiek. Gemixed en/of gepresenteerd, precies wat je avond nodig heeft. Elke partij wordt bij Menno altijd een feest!

Zijn technische skills en presentatie-ervaring maken hem multi-inzetbaar. Of het nou als interviewer of presentator is tijdens een corporate event is of de gezelligste feesttent met publiek van 8 tot 80: Menno weet wat er scoort, maakt contact en zet je publiek centraal.

Read further

Book Menno de Boer?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Menno de Boer is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"