Martijn La Grouw

Martijn La Grouw
Martijn La Grouw

Biography

Geboren: 23 februari 1985, in Den Haag.

Vroeger: Deed-ie van alles, behalve radio maken. Zo speelde onze Labrando viool(!) in orkest Violetta. Hij tenniste op hoog niveau (Mark zat bij de Top 10 van Nederland) én tussendoor drumde hij erop los.

Radio 538: Na verschillende lokale en grote radiozenders is Mark sinds juni 2008 een van de vaste gezichten van het #1 radiostation van Nederland.

Dat méén je niet: Van je familie moet je het hebben. Mark schaamde zich kapot toen zijn pa dacht dat zijn held Wessel van Diepen de schoonmaker van Radio 538 was. Gênant! En of het niet erger kan: tijdens het tv-programma Let’s Dance (2009) kon heel Nederland ‘genieten’ van Mark verkleed als P!nk in de plaat Lady Marmelade. Inclusief netpanty en glitterbeha!

En dit doet-ie ook: Mark spreekt regelmatig commercials in, is de voice-over van o.a. Temptation Island en hij staat regelmatig aan de desk bij Shownieuws.

Read further

Book Martijn La Grouw?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Martijn La Grouw is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"