Mark Labrand

Mark Labrand
Mark Labrand

Biografie

Geboren: 23 februari 1985, in Den Haag.

Vroeger: Deed-ie van alles, behalve radio maken. Zo speelde onze Labrando viool(!) in orkest Violetta. Hij tenniste op hoog niveau (Mark zat bij de Top 10 van Nederland) én tussendoor drumde hij erop los.

Radio 538: Na verschillende lokale en grote radiozenders is Mark sinds juni 2008 een van de vaste gezichten van het #1 radiostation van Nederland.

Dat méén je niet: Van je familie moet je het hebben. Mark schaamde zich kapot toen zijn pa dacht dat zijn held Wessel van Diepen de schoonmaker van Radio 538 was. Gênant! En of het niet erger kan: tijdens het tv-programma Let’s Dance (2009) kon heel Nederland ‘genieten’ van Mark verkleed als P!nk in de plaat Lady Marmelade. Inclusief netpanty en glitterbeha!

En dit doet-ie ook: Mark spreekt regelmatig commercials in, is de voice-over van o.a. Temptation Island en hij staat regelmatig aan de desk bij Shownieuws.

Verder lezen

Mark Labrand boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klantevredenheid
Simpel boekingproces
Mark Labrand boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"