Justin Tribe

Justin Tribe
Justin Tribe

Biografie

Justin is niet zomaar een 13-in-een-dozijn artiest. Al op 12 jarige leeftijd stond hij op zijn eerste boeking waarmee het talent was ontdekt. Met ritme, zijn passie voor muziek en overdosis aan enthousiasme waant het publiek zich tijdens zijn energieke sets in een ongekende danswalhalla. Hier is ‘dance like nobody is watching’ vanzelfsprekend. Van billenschuddende deuntjes naar House muziek met percussie invloeden, tot Eclectische twerk garantie en Afro ritmische dingen. Als Mr. Piñata in Club Maggy in Utrecht bezorgt hij het publiek iedere donderdag de benodigde adrenaline en happiness waar de nodige Guilty Pleasures zeker niet ontbreken. Justin Tribe, de DJ die in diverse clubs en op festivals als Freshtival en Boulevard Outdoor stond, weet wat het publiek wil en staat voor alles wat hij ten gehore brengt. Bring it on!

Verder lezen

Justin Tribe boeken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!
Gigantisch aanbod
100% klantevredenheid
Simpel boekingproces
Justin Tribe boeken doe je gemakkelijk en snel via Artiest-boeken.nl. Voor meer informatie en voorwaarden kun je contact opnemen met Artiest-boeken.nl.
Wij zijn je graag van dienst!

Onze prestaties

700+
evenementen
500+
klanten
350+
tevreden reviews
25+
jaar ervaring

Wat klanten over ons zeggen

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"