Jeroen Post

Jeroen Post
Jeroen Post

Biography

Jeroen Post, van banketbakker tot – tja – tot wat eigenlijk niet? Laten we even Jeroen Posthelemaal terug naar de beginselen. Daar waar het allemaal tot bloei kwam. Terug naar Mijdrecht, 25 juni 1975. Daar was hij, broertje van zijn zus en broer en het derde kind van zijn succesvolle ouders. Een gezin dat het best omschreven kan worden als “gezellige chaos”.

Een horeca gezin. Pa en ma hadden, en hebben nog steeds, een goedlopende zaak in de buurt en hard werken was waar het binnen huize Post om draaide, de “voor niets gaat de zon op” mentaliteit werd met de paplepel ingegoten. Als puber besloot Jeroen banketbakker te worden, maar zijn interesses weken al gauw naar een andere branche dan de hospitality, namelijk de Showbizz. Dit begon met wat acteerklusjes, figuranten rolletjes en zo belande hij op jonge leeftijd in de boyband “Velvet” waar hij samen met concullega Charlie Luske in leren shorts op het podium stond en zijn dans skills ontwikkelde voor het toeziend oog van Nederland. Een tussendoortje, een lolletje, maar vooral het begin van zijn entertainment carrière, want niet lang daarna begon hij in 1998 als VJ bij het immens populaire TMF. De toon was gezet, Jeroen Post werd een begrip. Hij interviewde wereldberoemde artiesten voor de camera, waaronder Mariah Carey, Janet Jackson en 50 Cent. Spannende en leerzame tijden met absolute hoogtepunten tijdens het TMF tijdperk.

De volgende stap
In 2005 werd het tijd om zijn vleugels te spreiden. Jeroen verliet TMF en greep diverse nieuwe kansen met beide handen aan. Tijdens het runnen van een wakeboardschool ontwikkelde hij zijn passie voor het draaien van platen, bracht hij zijn presentatietalent naar het volgende level, zette hij zijn eerste stappen in de wereld van radio en bracht hij een aantal housereleases uit. Een hectische periode waarin veel verschillende interesses en ambities tezamen kwamen en Jeroen nieuwe wegen in sloeg. Na te hebben geproefd van de verschillende takken binnen de media kunnen we vandaag de dag stellen dat zijn ambities wat meer gefilterd zijn. Radio, presenteren, het draaien van platen op commerciële feesten en coaching is wat Jeroen het liefst doet.

En nu?
In 2007 begon zijn professionele radio carrière bij 100% NL. Hierna volgde TMF Hitradio (Sky Radio Group) en in 2010 kreeg Jeroen een top aanbieding bij SLAMFM, namelijk zijn eigen programma, genaamd: SLAMNL! Naast het draaien van muziek op de radio, is Jeroen ook DJ op feesten. Zo vliegt hij iedere zomer naar Spanje om hier acht weken lang het vakantievierende publiek op zijn kop te zetten met vrolijke eclectische platen en in de winter vinden we hem drie maanden lang in Oostenrijk waar hij de wintersporters warmdraait. Geen ingewikkelde housestromingen en eentonige ritmes, maar toegankelijke & commerciële house dat een breed en divers publiek aanspreekt, dat is zijn kracht. Als presentator vinden we hem o.a. terug bij menig kickboksgala door heel Europa, met als hoogtepunt de Amsterdam Arena waar hij voor maar liefst 16.000 mensen stond. Liefhebbers van deze vechtsport zullen zijn stem dan ook uit duizenden herkennen. Ook het presenteren van productpresentaties, bedrijfsfeesten, shows, beurzen en diverse e enementen zijn een groot deel van zijn huidige activiteiten. And last but not least: coaching. Iets waar Jeroen veel voldoening uithaalt is het begeleiden en coachen van mensen in zowel de entertainmentbranche als de zakelijke industrie om hun presentatietechnieken verder te ontwikkelen. Maar ook een stuk media begeleiding en workshops met een media invalshoek vallen onder zijn coaching skills.
“Ik geniet van leuke dingen doen. Muziek en entertainment is iets dat aan me blijft plakken als een hardnekkige schimmel, je komt er nooit meer vanaf, haha!”

Read further

Book Jeroen Post?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Jeroen Post is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"