Harrie Snijders

Harrie Snijders
Harrie Snijders

Biography

In 2019 maakte Nederland en België kennis met Harrie Snijders. De Brabander deed zijn intreden als EX in de MTV –serie “Ex on The Beach: Double Dutch” en was al snel een van de smaakmakers van dat seizoen. Waardoor hij hetzelfde jaar nog in het EOTBDD All Star – seizoen als orginal deelnam en opnieuw voor een feestje in de villa zorgde.

Boekingen Harrie Snijders

Deze geboren entertainer wist in 2019 meer dan 100 clubs en festivals in Nederland en België op zijn kop te zetten. Al snel had Harrie meer dan 340.000 volgers op Instagram en volgde er een eigen reality serie op tv-zender Spike . In zijn eigen Spike-serie “Harrie: van het kamp naar de ring” volgende we Harrie’s leven als DJ en in zijn voorbereidingen op zijn Boxers Influencers gevecht.

Harrie knalt door in 2020!

In 2020 zal Harrie met zijn winter – en zomer tour ook buiten de Nederlandse en Belgische grenzen het dak eraf gaan draaien met zijn interactieve DJ-show. 2019 was nog maar een voorproefje van wat Harrie in 2020 samen met zijn vaste MC in peto heeft.

Read further

Book Harrie Snijders?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Harrie Snijders is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"