Gio Brown

Gio Brown
Gio Brown

Biography

Gio Brown weet met een glimlach keer op keer zijn publiek te betoveren. Met een aanstekelijke energie, een vrolijke sound en een bak ervaring waar je u tegen zegt is Gio een welkome verschijning op elk event.

Giovanni heeft meer dan 10 jaar ervaring als DJ. Hij is een bekend gezicht op festivals en in het het Utrechtse uitgaansleven. Op zakelijke events, bruiloften en prive feesten is Gio als geen ander in zijn element. Hij begrijpt het doel en de wensen van de opdrachtgever, maar voelt ook naadloos de vibe van zijn publiek aan. 

Hij begon als allround DJ en verlegde door de jaren zijn focus op de urban en club sound. in recentere jaren richt hij zich met toenemende maten op house en disco, door zijn toetreden tot het Fijne Deuntjes DJ team. 

Ook kan Gio uitstekend uit de voeten met een live artiest (of een hele DJ-band) aan zijn zijde! 

Van clubavonden tot business events, hij weet ze naar zijn hand te zetten. Zonder twijfel; Gio is een van onze Fijnste (Deuntjes) DJ’s! 

Read further

Book Gio Brown?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Gio Brown is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"