Gerald le Funk

Gerald le Funk
Gerald le Funk

Biography

Time to get all Funked Up in here! Gerald Le Funk is druk bezig om de internationale (Bass)house scene van wat extra glans te voorzien.
Gerald Le Funk heeft in no-time een onuitwisbare indruk gemaakt met releases op onder andere Klash Records (Armada), Panda Funk en Future House Music. Hierdoor ontvangt hij support van zowel: Hardwell, Jauz, Lucas & Steve en Fedde le Grand.Niet alleen vanuit zijn studio weet Gerald naam te maken. Zo liet hij zijn stevige houseklanken al los op verschillende toonaangevende festivals in binnen- en buitenland. Zo tourt hij geregeld door Europa en Azië. Zijn epische drops, euforische melodieën en stuwende bass lijnen zorgen ervoor dat Gerald Le Funk direct in de harten van zijn fans word gesloten.

Read further

Book Gerald le Funk?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Gerald le Funk is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Fijn dat ik zo verrast ben op mijn 50ste verjaardag. Het feest was werkelijk 1 om nooit te vergeten ! En de muziek was echt perfect uitgezocht in samenspraak met mijn vrouw"