Ferry Koestering

Ferry Koestering
Ferry Koestering

Biography

Ferry Koestering is een echte  "All Round DJ". Dit betekent dat hij zijn hand werkelijk nergens voor om draait! Alle stijlen muziek heeft hij bij zich en hij weet als geen ander de sfeer aan te voelen om vervolgens hier zijn muziekkeuze op aan te passen. Deze muziekmix wordt afgewisseld met een vrolijke en opzwepende presentatie tijdens het gehele optreden. Ook is het uiteraard geen probleem wanneer u als opdrachtgever DJ Ferry van tevoren influistert wat voor muziek u wenst op uw feest!

U kunt All Round DJ Ferry Koestering boeken voor onder andere: uw (feest)cafe of discotheek, schoolfeest, bedrijfsfeest, tentfeest, bruiloft, kidsevent en diverse andere feesten en partijen. Ferry kan ook als Zingende DJ worden geboekt!

Stelt u zich eens voor: u wilt een knalfeest geven met een DJ, maar als extraatje wilt u ook nog een gezellige zanger op uw feest… Dan hoeft u niet meer verder te zoeken; Ferry Koestering kan het namelijk allebei! Tijdens het draaien weet Ferry het publiek te verrassen door achter zijn DJ Booth vandaan te springen en tussen uw gasten of op een podium een aantal gezellige liedjes te zingen. Dit doet hij meerdere keren per avond, wat zorgt voor een aangename afwisseling! Waarschijnlijk heeft u zich al suf gesurft op het internet zoekende naar een act als deze… Dit kan kloppen, want Ferry Koestering is een van de weinige artiesten die deze beide entertainment varianten perfect beheerst en als geen ander weet te combineren.

Read further

Book Ferry Koestering?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Ferry Koestering is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Geweldig bedrijfsfeest gehad voor ons 25 jarig jubileum. Team van artiest -boeken.nl bedankt voor jullie betrokkenheid en al jullie inzet.
Namens mij & alle collega’s van TMS, geweldig feest!"