Feike van den Berg

Feike van den Berg
Feike van den Berg

Biography

Feike draait o.a. hedendaagse dance- en top 40-hits, 70’s – en 80’s discoclassics en (foute) 90’s hits.  Maar ook de gezellige Nederlandstalige meezingers, feestnummers en après ski-knallers staan prominent op zijn playlist.

Kortom DJ Feike is een professionele allrounder; zowel qua muziekkeuze áls presentatie. Hij weet als geen ander in te springen op de wensen van zijn publiek. Zijn specialiteiten: Greatest Eighties, (Pump Up the) 90’s, (Hollandse) Meezingers,  Dance  (populaire dance/Top40) en Foute Après Ski.

Zijn altijd enthousiaste manier van draaien, zijn prettig gestoorde presentatie en perfecte plaatkeuze worden geroemd in heel Nederland. Van discotheek tot ski hut en van bedrijfsfeest tot feesttent: Feike zet de tent op z’n kop!

Jarenlang draaide Feike als resident dj in verschillende clubs en discotheken (o.a. Frascati, De Bios en Dans-Café Exodus, Full House), ook presenteerde hij Road Shows voor verschillende grote radiostations. Zo was hij ondermeer te zien en te horen tijdens (Mega) Dance Events van 538 DJ’s on Tour, 538 SUMMER DANCE en Slam!FM on Tour.

Gewaardeerd door een breed publiek en uitermate succesvol in grote en toonaangevende uitgaanscentra, maar zeker ook in feesttenten en tijdens bedrijfsevenementen, al dan niet in combinatie met artiesten of live-band.

In de afgelopen jaren draaide Feike regelmatig in voorprogramma’s van diverse nationale topacts. Hij deelde ondermeer het podium met Rowwen Hèze, Marco Borsato en De Kast. Ook nam hij o.a. de afterparty’s van de Golden Earring, Di-rect en Kane voor zijn rekening. Daarnaast is hij spreekstalmeester van het jaarlijkse ‘Noordelijk Muziek Feest’.

Ook is Feike, naast Jeroen Post, (Slam!FM) één van de vaste DJ’s van ‘Post on Tour’. Presenteerde hij, als DJ, dé artiestenshow uit de stal van Viking Entertainment: ‘MeeZing Festijn’ én is hij het gezicht en de stem van de “BEATZZZ on Tour” drive in shows.

Sinds december 2017 is Feike, als dj, ook te beluisteren op Radio Continu. Elke vrijdagmiddag van 12:00 tot 15:00 uur verzorgt hij, samen met Kevin Terpstra, de “Middag Kevin & Feike Show”. Daarnaast is hij regelmatig te beluisteren als vaste vervanger op dit commerciële radiostation.

Read further

Book Feike van den Berg?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Feike van den Berg is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"