Erwin Peters

Erwin Peters
Erwin Peters

Biography

Erwin Peters is in 1969 geboren in Nijmegen. Erwin begon bij lokale radiostations als Keizerstad in Nijmegen, maar al snel was hij klaar voor het grote werk. Hij maakte de overstap naar Veronica FM en later Yorin FM.
Begin 2004 is Peters gestart bij Radio Veronica. Eerst als invaller voor verschillende programma’s, waaronder de ochtendshow. Daarna kreeg hij zijn eigen programma in het weekend: ‘De Nummer 1 Show’. Twee jaar lang presenteerde hij de avondshow ‘Erwins AvontUren’ van maandag tot en met vrijdag waarvoor hij met zijn luisteraars avontuurlijke reizen maakte naar de Argentijnse Andes en Zuid-Afrika. Sinds september 2008 is Peters ieder weekend te horen met ‘Veronica’s 80?s & 90’s Hotline’ dat hij ‘s ochtends tussen 09.00 en 12.00 uur presenteert. Ook hoor je hem in het weekend bij Radio Veronica met ‘Concert Classics’ en ‘The Long Versions’.Daarnaast maakt Erwin je iedere werkdag wakker de ochtendshow ‘MogguhRick’ als Radio Veronica-DJ Rick van Velthuysen met vakantie is. De afgelopen jaren heeft Erwin in de studio van Radio Veronica bezoek gehad van grote internationale artiesten die hij kon interviewen, denk aan: Meat Loaf, Mark King (Level42), Paul Carrack, Kim Wilde en Richie Sambora (Bon Jovi).
Erwin is ook veel in het land te bewonderen, waar hij naast naast het draaien van de beste 80?s & 90?s hits, dance classics of de laatste Top 40-tracks ook veel presentaties doet, en er altijd voor zorgt dat het publiek de avond van zijn leven heeft. Een greep uit de grootschalige evenementen waar Erwin aan meewerkte: ‘Radio Veronica’s 80?s & 90?s Hits, The Party!’ in de Amsterdamse Heineken Music Hall, Koninginnenacht en Koninginnendag op het Domplein in Utrecht, de Nijmeegse Vierdaagsefeesten en Zomerfeesten en Symphonica In Rosso. Met de Radio Veronica 80?s & 90?s Hits Drive In Show is Peters in vrijwel alle discotheken en feesttenten in heel Nederland te zien en te horen!

Read further

Book Erwin Peters?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Erwin Peters is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat een topper weer deze editie van het Hazes meezing feest. Top avond weer dit jaar 😊
Fijn gewerkt jongens .
Op naar de volgende editie van 2021"