Doppelgang

Doppelgang
Doppelgang

Biography

Doppelgang bestaat uit de stijlvolle tweelingbroers Sander & Maurice de Graaf en maken furore in de club- en fashion scene sinds 2011. De broers geven een geheel eigen draai aan House Music in een mix van Chicago, Jack en Acid house met attitude.

Sinds ze hun entrée hebben gemaakt in het nachtleven, zijn ze graag geziene gasten bij toonaangevende clubs en trendsettende festivals. Op de speellijst staan inmiddels clubs als Watergate (DE), XOYO (UK), Paradiso (NL), BAR (NL), Toffler (NL), Café d’ Anvers (BE) en 69 (BE). Doppelgang geniet residentie op de explosieve openminded party Supertoys in Club Air en Van God Los in Paradiso.

De keuze qua tracks in hun sets is verrassend, verantwoord en vooral dansbaar. In combinatie met hun energieke persoonlijkheden is Doppelgang een ideale festival act. Creatieve, succesvolle festivals als Milkshake, Now & Wow Fest, Bungalup, en Mysteryland kloppen dan ook graag jaarlijks bij ze aan voor een dubbele dosis. In de zomer van 2015 voegde grotere pop- en crossover festivals zich aan dit mooie rijtje toe: Pinkpop, Solar, XO – Extrema Outdoor, Dauwpop, Amsterdam Open Air, We Are Electric Weekender en Valtifest.

Daarnaast levert een goede klik met de fashion scene geregeld gigs op voor brands als H&M, GStar, KTZ en American Apparel. In Berlijn, Londen, Milaan en Wenen zijn de broers terugkerende gasten om de Fashion Week shows, pre- en after parties te completeren.

De eerste release “Guns Out” is inmiddels een feit. Met een “Roy Avni New Talent Gouden Kabouter 2013″ , “Best Dressed DJ Kabouter 2014” en “Best Hair Do DJ Kabouter 2015” op zak, staan Sander en Maurice te trappelen om meer clubs en festivals te voorzien van hun magie. Wij gaan hier dubbel in mee en voorzien een rooskleurige toekomst.

Read further

Book Doppelgang?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking Doppelgang is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"