DJ Tomba

DJ Tomba
DJ Tomba

Biography

Eind jaren '90 begon hij als Dj/zanger/entertainer in een feestcafé in Tilburg. Vanaf 2002 kreeg hij de kans om van zijn hobby zijn beroep te maken.
Hij mocht zijn kunsten vertonen op de bekende wintersport locatie Val Thorens bij het Yorin FM Café.

In 2004 en 2005 tourde DJ Tomba door het hele land, en ook het buitenland bleef niet ongemoeid: Les Deux Alpes en Mallorca waren de locaties waar je hem kon vinden.
Ook was DJ Tomba regelmatig te vinden op diverse grote shows.

Eind 2005 besloot DJ Tomba dat het tijd werd voor een single.
Waar de afgelopen jaren een leuk lijstje aan single's bij is toegevoegd.

2006 was voor DJ Tomba een uitermate goed jaar. Hij werd uitgeroepen tot Populairst Opkomende DJ van 2006. Hierdoor verscheen hij direct op diverse binnen- en buitenlandse locaties, waaronder de beroemde discotheek Pacha in Salou en de Oranje Camping tijdens het WK.

In de zomerseizoenen daarna vond je DJ Tomba overal en nergens, zelfs in Turkije: hij vloog voor drie dagen naar Alanya om daar te draaien.
Buiten de buitenlandse clubs en café's heeft hij reeds gedraaid in een aantal toon aangevende zaken en evenementen in binnen en buitenland waaronder: Club Panama, Club Rembrandt, Pink Saturday.
Voor een overzicht verwijzen wij u door naar de referentie lijst elders op de website.

Sinds 2008 is DJ Tomba elke jaar met de carnaval te vinden in het Après Ski Paleis in Hinterglemm.

Sinds DJ Tomba begon is hij tot op heden, een veel geboekte deejay die zijn hand er niet voor omdraait om van iedere horeca zaak of evenement tot 1 groot feest te maken. Of het nu om nederlandstalig gaat of allround, niets is hem te gek.

Tevens is hij 1 van de Deejays achter het feestconcept 52 Weken Feest wat in 2012 is gestart

We kunnen dus met zekerheid zeggen dat we voorlopig nog niet klaar zijn met DJ Tomba. We kunnen het nodige van hem verwachten, je zal hem dan ook regelmatig tegenkomen in verschillende clubs, discotheken en feestcafés in Nederland en daarbuiten.

Read further

Book DJ Tomba?

Request a free quote now!
Huge offer
100% customer satisfaction
Simple booking process
Booking DJ Tomba is easy and quick on Artiest-boeken.nl. For more information and conditions, please contact Artiest-boeken.nl.
We are happy to serve you!

Our achievements

700+
events
500+
customers
350+
positive reviews
25+
years experience

What customers say about us

"Wat fijn dat artiest-boeken.nl ons last-minute ons hebben kunnen ondersteunen met onze carnavals programmering. Was even spannend voor ons maar het resultaat was minstens zo goed.
Thanx voor de support !"